Hur svårt kan de va?

Låt mig ta upp det viktigaste ämnet av alla som vi alla tänker på i dessa tider: Hur du sätter in disk i diskmaskinen. Jag lever med en kvinna som får fnatt om jag har sju olästa mejl(okej det är 17900 för att vara helt ärlig men 99% är reklam) som visas på mobil-displayen. Hon kan inte leva med att mattan ligger helt rätt eller att handdukarna är korrekt vikta i linneskåpet (varför jag med varm hand överlåter all form av tvättvikning åt henne).

MEN, när det kommer till diskmaskinen så är hon ta mig fan en levande kaosmaskin. Knivar, gafflar och skedar blandas hej vilt i bestickfacket, glas ställs huller om buller. Kort och gott, kaos. Jag vet att jag inte är den ende här i världen som ligger sömnlös och tänker på sånt här, varför har det inte större utrymme i den allmänna debatten?

Jag bara frågar, vem tar ansvar för det här? Socialen? Försvarsmakten? Vi pratar om problemen om hur vi ska få massinvandringen att fungera, hur våra stackars pensionärer ska tas om hand om, men det här måste få större fokus helt klart. Hur svårt kan det va?

9 kommentarer

  1. Hennes pappa tycker att det är självklart. Struktur för fan, säger han.
    Dock har Camcam ärvt detta kaos från mig. Jag fyller diskmaskinen, där det får plats. 🙂

    Sarri!

  2. Uhm… ”Hon kan inte leva med att mattan ligger helt rätt eller att handdukarna är korrekt vikta i linneskåpet…” Menar du kanske tvärtom..? Hon kan inte leva med att mattan ligger lite snett eller att handdukarna är felvikta i skåpet. Jag är likadan själv och att ingen matta är perfekt fyrkantig och därför vägrar att ligga perfekt i rad med golvplankorna är FAAN så irriterande!! Svettigt värre, LoL.

  3. Lägger ni besticken i övre delen på maskinen?
    Jag kör ner mina i bestick i korgen i maskinen som är avsett för det ändamålet typ

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.